Corridor Library:55 Residence by Chih-Lang Chiu

Chih-Lang Chiu Shares The 55 Residence Corridor Library

Chih-Lang Chiu, the lead designer of the award winning project Corridor Library by Chih-Lang Chiu spells out, There is a window along the corridor with daylight. It looks like campus libraries, where usually have comfortable lights and shadows to make people calm. A row of bookcases along the corridor are designed. It is modulized, simple, cost affordable and easy assembly. The material of bookcase is birch plywood. Under repeated block alignment with natural wood color, the corridor is visually magnified. That also provide lots of room for book storage and display. The aisle is turned into a different function by this design..

Corridor Library:55 Residence by Chih-Lang Chiu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=83762

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Toward Design Magazine homepage.

Design Accolades

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/function-spinner.php on line 55