Office by Keng-Fu Lo

Keng-Fu Lo Shows The Topposition Construction Office

Keng-Fu Lo, the lead designer of the highlighted work Office by Keng-Fu Lo illustrates, The space is an office near outside of the headquarters, the design hope to create more coordination between space and architecture. The colors of the floor and book wall separate working area and multi- functional area. The French windows are set at the end of movement path to lead the sunshine and green inside. The concretes used on short wall and the wall surface. It is hoped to use the least material to make the biggest effect of extension. The book wall is used to make the sense of penetration between floors, and the boundaries between floors are removed..

Office by Keng-Fu Lo Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58341

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Toward Design Magazine homepage.

Press Kits for Design

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/function-spinner.php on line 55