Clubhouse by David Chang

David Chang Creates The Private Courtyard Clubhouse Clubhouse

David Chang, the creator of the highlighted work David Chang's Private Courtyard Clubhouse Clubhouse illustrates, The Private Country Club, located at 9 Dingzhang Lane in the Xichen District of Beijing, resides in a building that has inherited the history and culture of Beijing’s bygone days and is now called “the dragon eye”. Traditional Chinese architecture and detail are playfully intermeshed with fluid motion strokes inspired by the calligraphy culture. The essence of nature and the passion of ink dance playfully throughout the ceiling sculptures, carpet and wall designs and within the wall murals and artwork to remind us of the beauty within traditional Chinese calligraphy..

Clubhouse by David Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=61931

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Toward Design Magazine homepage.

Design Award

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c05/h02/mnt/160172/domains/towarddesign.com/html/function-spinner.php on line 55